The Aarhus Institute for Emancipatory Science @ Captive Portal

"På Captive Portal udsendte det århusianske Institut for Emancipationsvidenskab tre forskningsstationer i 14 dage, hvilket inkluderede en karavane af bøger, børn og snakketøj. Formålet var, at forberede en større installationsopgave af instituttets bogsamling, og formatet blev en blanding af seminar og studierejse.

Rummet blev brugt som et frit kontorlandskab, hvor vi i hverdagene faciliterede eksperimenter udi bogopsætning, dagsinstitution, læsekredse og skriveworkshops, og i weekenden inviterede familie, kolleger og venner indenfor til diskussion og kaffe.

Fra instituttets perspektiv tilbød Captive Portals dobbeltkarakter af atelier og udstillingsplatform en anledning til at danne nye fællesskaber med et emancipatorisk sigte. Vi vender glædeligt tilbage i tide og utide til flere gode stunder. Man kan kun blive klogere af at undersøge ting i et rum sammen med sindsfæller.

PS: Hvis du har interesse i emner som bibliomani, fabler, farvelære, forårskuller, navne, revolutionsteori, Rhodos, springemaskiner, ånd el. lign., så kontakt venligst aabnsluserne@gmail.com, og vi vil stille dig videre til et forskningsprojekt."

press release

back to the main page